Помогли смо

Деца из Поморавља на Белом Двору

Деца на Белом двору

Принцеза Катарина и престолонаследник Александар у сусрет Васкрсу организовали су свечани пријем на Белом двору за четрдесеторо деце из Косовског Поморавља.Низом активности на тему Васкрса малишани из Косовског Поморавља уживали су у чарима ове велелепне институције.

Учествовали су у потрази за варскршњим јајима у Дворском парку, културном програму, а након тога су престолонаследник и принцеза поделили пакетиће.
Одлазак деце из Поморавља помогла је наша хуманитарна организација. Краљевски пар изразио је задовољство што су њихови гости била деца из Косовског Поморавља и одушевљено су истакли да је Бели двор и њихова кућа и да је ово велики дан за све присутне.

Уверили су нас још једном да су деца највећи поклон у животу сваког човека. Деца су се највише обрадовала пријему и поклонима. Захваљујемо се Општини Витина и Канцеларији за Косово и Метохију који су помогли у организацији превоза“. Традиционално као и сваке године краљевски пар за Васкрс организује пријем за 1000 деце изсоцијално угрожених породица широм Србије.