Завршене акције

Озвучење за КУД „Јован Којић“ из Врбовца

Професионално озвучење за КУД „Јован Којић“ свечано је уручено младим фолклорашима из Врбовца. Опрема у вредности од 3500 евра купљена је захваљујући нашем донатору Луки из Америке. Четири нова звучника, миксета, два микрофона и гитара постављени су у сали школе у Врбовцу где се одржавају пробе КУД-а.

Озвучење за КУД

КУД „Јован Којић“ основан је пре нешто више од годину дана и за то време успео је да забележи многе успехе и наступе широм земље. Окупља децу млађег и старијег узраста из свих села витинског краја.

Најважнија је подршка деци

На позив професора Станислава Којића, једног од оснивача, да подржимо њихов рад, потрудили смо се да одговоримо што пре. На томе се посебно захваљујемо људима који нас прате и подржавају, препознајући колико је важна подршка деци.

Овакав вид подршке подстиче младе на Косову и Метохији да се удружују око својих идеја, да негују културу и традицију и поносно представљају родно место.

Наша је мисија да увек будемо ту за вредне, упорне и истрајне људе из нашег краја и да заједно чинимо да он постане бољи за све.

Помозите нам у томе и подржите и друге пројекте за децу и младе!

Пројекти

ДОНАЦИЈЕ

Оставите коментар