Извештаји акција

Подржимо Андријану на путу уметности

Андријана Стајић из Макреша је студенткиња прве године Факултета уметности у Нишу. Клавир је за Андријану највећа љубав. Међутим, да би наставила да корача стазама уметности потребна јој је наша помоћ да купи нови инструмент.

Прикупљамо 5000 евра за клавир

Да се музички образује и ради на свом таленту Андријани је неопходан нови Каваи К-200 пианино који кошта 5000 евра. Ова, једном студенту недостижна цифра, корак је до остварења сна изузетно даровите уметничке душе са Косова и Метохије.

Клавир за остварење сна

На диркама старог школског клавира Музичке школе „Стеван Христић“ Андријана је учила прве композиције. Пуних десет година у своје мало село, надомак Гњилана, доносила је вредне награде, остваривши запажене успехе на такмичењима широм земље.

Сада је одлучна да постане дипломирани музички извођач и оствари професионалну каријеру. Први корак ка том циљу јесте набавка одговарајућег инструмента. С обзиром на то да студентски домови не нуде просторије за вежбање, Андријана је принуђена да плаћа приватни смештај. Уз друге студентске трошкове, то је велико оптерећење за скромна примања њене породице.

Подржимо Андријану на путу уметности

Захваљујући доброчинству наших донатора, ова млада уметница однедавно је и стипендиста наше организације. Веома смо поносни што на Косову и Метохији има младих који су храбри и спремни да крену тешким и неутабаним путевима уметности и потпуно предају себе вишим вредностима како би свет био лепше место.

Наша Андријана једна је од њих. И зато вас позивамо да је подржимо и покажемо да ценимо труд, уметност и младост!

Информације о начину уплате донација можете пронаћи на следећем линку: ДОНАЦИЈЕ
Сврха уплате: За Клавир

Извештај о успешном завршетку акције: Андријани Стајић уручен клавир

 

Оставите коментар