Завршене акције

Прикупљено 9150 евра за нову хармонику

Браћа Јован и Никола Стојковић из Партеша добиће нову професионалну хармонику са баритон басовима која им је неопходна за даље школовање.

Месецима уназад, много добрих људи је помагало да заједно остваримо снове најбољих младих хармоникаша са Косова и Метохије. Акција за браћу Стојковић ујединила је људе широм земље и иностранства и показала нам да је све могуће када смо ту једни за друге.

Браћа добила нову хармонику

Браћа Јован и Никола Стојковић и њихова породица обратили су се нашој организацији ради помоћи око куповине половне професионалне хармонике која је Јовану неопходна за упис у средњу музичку школу. На нашу велику радост, због великог одзива донатора, прикупљено је 9.150 евра, што је довољно за потпуно нову хармонику, која је на почетку акције била само сан.

Заједно за нову хармонику!

Овом приликом желимо да се у име организације и породице Стојковић најсрдачније захвалимо свима који су помогли и учествовали у акцији за куповину хармонике.

Посебну захвалност исказујемо организацији Српска омладина за Космет из Београда за изузетно велики допринос акцији и братску љубав према српском народу на Косову и Метохији, манастиру Драганац, дијаспори села Партеш и медијима.

Стојковић заблистао на пријемном

Захваљујући искреној подршци свих вас који сте препознали значај ове акције један далек и велики сан дечака одраслих у малом селу на Космету почео је да се остварује. Од следеће школске године средња музичка школа у Врању имаће једног даровитог музичара са Косова и Метохије, а то је наш Јован који је са најбољим резултатима положио пријемни испит. Хармоника је поручена и у августу, пред почетак школске године, стиже из Италије.

Позивамо вас да наставимо да даровитој деци са Косова и Метохије помажемо да крену путем својих жеља и талената.

ДОНАЦИЈЕ

 

 

 

Оставите коментар