Помогли смо

РАЧУНАРИ ИЗ ИЗРАЕЛА ЗА ДЕЦУ У ТОМАНЦУ

Хуманитарна организација Косовско Поморавље посетила је данас децу из Основне школе „Трајко Перић“ у Томанцу и том приликом им уручила 5 рачунара, који су поклон српске дијаспоре из Израела.

„Ово је први пут да и ми добијемо помоћ како бисмо могли да организујемо наставу на савремен начин“, рекла је учитељица Јасмина Микић, за ТВ „Пулс“ која је испратила цео догађај.

Видео прилог

Деца су била видно узбуђена и срећна због нових компјутера. За многе од њих који немају свој рачунар код куће ово је прилика да побољшају и олакшају своје учење.

Новац за ову донацију прикупљен је на хуманитарном турниру „Широко срце“, који су за Видовдан организовали Горан Мекић и Сандра Јанићијевић у Тел Авиву. Акцију је подржала и наша донаторка Виолета Зафировски из Швајцарске. Од средстава прикупљених на турниру, пре неколико месеци, у Пасјану смо донирали кревеце и опрему за бебе. Други део акције сачекао је боље епидемиолошке услове.

DRUGI PO REDU HUMANITARNI TURNIR U IZRAELU, U ORGANIZACIJI “GROBARI-IZRAEL”
Хуманитарни турнир у Израелу

Нашој организацији свакодневно се обраћају људи који желе да помажу Србима на Косову и Метохији и улажу, пре свега, у образовање деце и економско јачања породица. У наредном периоду планирамо више економских пројеката и хуманитарних активности које ћемо се трудити да равномерно распоредимо у свим српским срединама на Космету.

Оставите коментар