Завршене акције

Радост за породицу Радић

Чланови хуманитарне организације „Косовско Поморавље“ успели су да у својој хуманој мисији данас, на тренутак поделе радост са породицом Радић из Клокота. Пре само месец дана били смо сведоци њихове тужне животне приче и велико нам је задовољство што смо их обрадовали поклонима. Њихова емотивна прича је нашла пут до срца наших донатора, који су нам помогли да ову акцију реализујемо у кратком временском периоду. Велико нам је задовољство да смо у сарадњи са нашим пријатељима из „Омладинског савета Клокот – Врбовац“ донели поклоне породици Радић и надамо се да је ово тек прва заједничка акција наше две организације.

Надамо се да ћемо предстојеће празнике улепшати и другим породицама, пре свега деци. Многима је помоћ потребна, али више од свега потребно им је да неко дође, посети их и увери се у каквим условима живи српски народ на Косову и Метохији.

Време је даривања, љубави и слоге, време је да покажемо родољубље и уз помоћ племенитих људи радимо на опстанку Срба на Косову и Метохији.

Божић као најрадоснији хришћански празник, стално нас подсећа на опредељење за хришћанске вредности, које би требало сачувати и предати будућим нараштајима. То је једини пут опстанка Срба на простору Косова и Метохије и на то су нас данас обавезали Јован, Немања, Дарко и Дејан Радић.

Захваљујемо се свим људима који су нам помогли и још једном показали да ће увек бити ту за сву нашу децу.