Завршене акције

Почела градња код Јовића у Манути

После наше недавно покренуте акције за изградњу млекаре, код Јовића у Манути почела је и градња.

Темељи млекаре

У посети код Јовића у Манути

У махали села Зебинце, код Новог Брда, у којој живи петочлана породица Јовић, они су једини мештани. Упркос томе, одлучили су да остану на свом имању и развију јаку економију и да и децу науче свим пословима.

Марина и Михалјо

То је посебно привукло пажњу многих донатора који су желели да пруже подршку овој вредној породици. Неки од њих су, заједно са нама, обишли Јовиће и уручили своје донације. А домаћин Синиша, каже, да су та посета и пажња вредније од свега.

Код Јовића стигло 1200 евра – почела градња

Укупно је за Јовиће прикупљено 1200 евра, а завршетак радова на млекари очекујемо ускоро. Након тога, производе пoродице Јовић пласираћемо путем наше интернет продавнице Купуј са Космета. Тиме ће ова акција заиста бити комплетна, с обзиром да ће Синиша и Разија имати где и да продају оно што буду направили.

Допремање материјала за изградњу

Да породице на КиМ остану и живе од свог рада

Акција за породицу Јовића реализована је врло брзо и због тога се посебно захваљујемо свима који су у њој учествовали. У нади да ћемо и убудуће заједно помагати породицама на Космету да остану и живе од свог рада, преносимо и речи домаћина Синише.

„Јако смо задовољни, значи нам подршка, а највише то да можемо да производимо и продајемо. Пуно људи се јавило да помогне и ми видимо да нисмо заборављени.“

Позивамо вас да и даље пратите наше акције и помогнете нам да обрадујемо још много породица широм Косова и Метохије!

ДОНАЦИЈЕ

Додај коментар

Оставите коментар