Завршене акције

Решен проблем младог пољопривредника

Захваљујући брзом и великом одзиву донатора проблем младог пољопривредника Александра Јевтића са Косова и Метохије је решен.

Наша организација уручила је Александру новчану помоћ за обнову изгорелог складишта у износу од 356.500 динара. Александар је овим средствима купио грађевински материјал, а платиће и радове.

Штета коју је газдинство Јевтић претрпело у пожару током прошле Бадње вечери биће у потпуности санирана. Нашем младом домаћину Александру оваква подршка дошла је неочекивано и у прави час и јако га охрабрила и мотивисала да проши своје стадо.

Александар је чврсто решен да имање у Кормињану, надомак Косовске Каменице, не само сачува већ и увећа и својим примером поправи, све чешће, суморну слику будућности српских села на Космету. Због тога је у овом тешком тренутку за његов мали породични бизнис било веома важно да га подржимо и помогнемо да се проблем реши.

Ми вам се, зато, најсрдачније захваљујемо што смо се братски и пријатељски нашли једном младом човеку и надамо се да ћемо и убудуће успети да заједно чинимо добра дела.

Позивамо вас да подржите и друге акције наше организације којима помажемо народ на Косову и Метохији.

Акције у току

Пројекти

ДОНАЦИЈЕ

Оставите коментар