Извештаји акција

Све је отишло у ваздух, немамо чиме да хранимо стоку

Александру Јевтићу из Кормињана, код Косовске Каменица, на Бадње вече је, због лоше инсталације, изгорела готово сва храна за стоку, као и објекат где је складиштена.

Ово је био велики ударац за младог, тридесетогодишњег пољопривредника са Косова и Метохије, који већ годинама живи искључиво од узгоја оваца.

Због тога се нашој организацији обратио са молбом да му помогнемо да реконструише зграду за чување хране. За укупан посао потребно је око 3000 евра, а Александру би ова помоћ дала велику подршку и олакшала проблем.

Александар је самостално кренуо да се бави чувањем оваца пре осам година. За првих 17 грла подигао је кредит и уз подршку породице, одлучио да пољопривреда буде његово примарно занимање.

Иако је ретко да се међу младима може наћи пример попут Александра, он каже да посао за сада иде добро и да постоји још много могућности да напредује.

Како бисмо младом и одлучном домаћину Александру дали ветар у леђа и показали подршку и разумевање, позивамо вас да му заједно помогнемо да надокнади штету од пожара и настави да шири своје газдинство на Косову и Метохији!

Информације о начину уплате донација можете пронаћи на следећем линку: ДОНАЦИЈЕ
Сврха уплате: За Јевтиће

Много би нам значило и само дељење ове приче чиме шанса да урадимо велику ствар за једну породицу на Косову и Метохији постаје већа.

Извештај о успешном завршетку акције:
Решен проблем младог пољопривредника

1 коментар

Оставите коментар