Акције у току

Школа кошарке Косовско Поморавље

После великог труда да оживимо спорт за децу Косова и Метохије заживела је школа кошарке Косовско Поморавље. Преко 70 деце из Партеша и околних села октобра 2023. године направило је прве кошаркашке кораке.

Школа кошарке за децу Косовског Поморавља

Девојчице и дечаци узраста од првог до шестог разреда основне школе од 29. октобра имају могућност да бесплатно тренирају кошарку две пута недељно. Тренинзи се одржавају у сали основне школе „Доситеј Обрадовић“ у Партешу, под вођством тренера Ивана Арсића. Полазници су подељени у две групе старијег и млађег узраста.

Захваљујући разумевању и доброчинству нашег донатора Луке, започели смо још један важан пројект намењен одрастању. Посебно смо захвални на томе што је наша сарадња утемељена на заједничком планирању и пажљивом анализирању потреба деце и младих, како бисмо их подржали на прави начин.

Подржи ШК Косовско Поморавље

У циљу даљег унапређења наших активности, тражимо спонзоре и донаторе који би нам помогли да остваримо наше амбиције и допринесемо бољем детињству наше деце. Ваша подршка омогућила би нам наставак рада, набавку потребне опреме, учешће на утакмицама, организацију кампова и осталих режијских потреба.

Придружите нам се у изградњи једине школе кошарке у Косовском Поморављу и подстицању развоја младих талената. Ваша подршка има потенцијал да промени животе и допринесе ширењу љубави према спорту.

Више информација можете пронаћи на посебном сајту
Школа кошарке Косовско Поморавље

Донаторска платформа

ДОНАЦИЈЕ

Оставите коментар