Живот на КиМ

Благослов за рад наше организације

Данас су чланови организације „Косовско Поморавље“ посетили манастир Драганац, посвећен Светим арханђелима Михајлу и Гаврилу. Том приликом чланови су разговарали са игуманом манастира, оцем Иларионом, о тешким условима живота Срба у Косовском Поморављу. Приликом данашње посете добили смо благослов за рад наше организације од оца Илариона и на поклон икону Силаска Светог Духа на апостоле. […]

Данас су чланови организације „Косовско Поморавље“ посетили манастир Драганац, посвећен Светим арханђелима Михајлу и Гаврилу. Том приликом чланови су разговарали са игуманом манастира, оцем Иларионом, о тешким условима живота Срба у Косовском Поморављу.

Приликом данашње посете добили смо благослов за рад наше организације од оца Илариона и на поклон икону Силаска Светог Духа на апостоле. Изузетно смо поносни на све што смо у овом кратком периоду урадили. Благослов ће нас додатно мотивисати да у овом раду истрајемо и остваримо све наше замисли и идеје, а највише снове малишана са простора Косова и Метохије.