Догађаји

Први пехар на првом фестивалу

Најмлађи полазници школе кошарке Косовско Поморавље имали су прилику да први пут учествују на турниру који се одржао у Власотинцу у оквиру Ускршњег фестивала кошарке.

Посета овој манифестацији је била  прилика да се наши малишани такмиче са својим вршњацима из других клубова и школа.

После неколико узбудљивих и неизвесних утакмица са екипама из Бујановца, Врања, Власотинца и других градова наши будући кошаркаши су имали прилику да покажу све што су научили на досадашњим тренинзима и освојили своје прве медаље и први пехар за успешно учествовање на фестивалу.

Захваљујући Удружењу мини баскет Србије ово је била добра прилика да се започну такмичарске активности и да се наши најмлађи полазници опробају у такмичењу са другим екипама и на тај начин додатно развијају такмичарски и спортски дух.

Након одиграних утакмица, љубазни људи из Туристичке организације Власотинце су нам пружили топлу добродошлицу и упознали нас са знаменитостима ове прелепе и чувене вароши.

Потрудили смо се да поред бављења спортом, децу пружимо и могућност да понешто ново науче и сазнају занимљивости из историје и географије власотиначког краја.

Придружите нам се у изградњи једине школе кошарке у Косовском Поморављу и подстицању развоја младих талената. Ваша подршка има потенцијал да промени животе и допринесе ширењу љубави према спорту.

Више информација можете пронаћи на посебном сајту
Школа кошарке Косовско Поморавље

Донаторска платформа

ДОНАЦИЈЕ

Оставите коментар