Догађаји

Радост и успех на мини баскет фестивалу „Сачувајмо децу“

Други по реду мини баскет фестивал за 2024. годину у организацији Удружења мини баскет Србије одржао се прошле недеље у Бујановцу са називом „Сачувајмо децу”. Млађи полазници наше школе имали су прилику да, као и у Власотинцу, одиграју десетак утакмица са својим вршњацима из Бујановца, Врања, Власотинца али и са неколико екипа из Скопља.

Ово је била изузетна прилика да током читавог дана наши најмлађи полазници одмеравају кошаркашке снаге у препуној сали и покажу колико су напредовали од последњег турнира. Узбудљива атмосфера, ватрено навијање и још ватренија борба под обручима трајали су читав дан. На крају, савим заслужене медаље и још један пехар биће дивна успомена на овај узбудљив и веома радостан такмичарски дан у Бујановцу.

Посебно одушевљење изазвало је присуство наше кошаркашке легенде Игора Ракочевића са којим су се наши малишани накратко дружили, направили заједничку фотографију и чули речи подршке.

Занимљиво је било и дан пре, када је екипа из наше старије групе на ревијалним утакмицама показала завидне кошаркашке вештине уз подршку њихових родитеља са трибина.

Захваљујући организаторима из Удружења мини баскет Србије и бујановачког кошаркашког клуба Плеј 017 и наша школа је дала свој допринос да кроз спорт, надметање и неговање другарства сачува децу. С тога, позивамо вас да нам помогнете да заједничким снагама наставимо рад школе кошарке и тако сачувамо нашу децу.

Додај за кош

Придружите нам се у изградњи једине школе кошарке у Косовском Поморављу и подстицању развоја младих талената. Ваша подршка има потенцијал да промени животе и допринесе ширењу љубави према спорту.

Више информација можете пронаћи на посебном сајту
Школа кошарке Косовско Поморавље

Донаторска платформа

ДОНАЦИЈЕ

 

 

Оставите коментар