Догађаји

Сајам завичаја у Новом Саду

Посета овогодишњој манифестацији Сајам завичаја у Новом Саду, 11. и 12. фебруара, била је изузетно значајна како за представљање наших хуманитарних пројеката, тако и за промоцију интернет продавнице – Купуј са Космета.

Учешћем на сајму посетиоце и учеснике упознали смо са нашим пројектима за младе и децу са Косова и Метохије. Посебно интересовање пробудила је школица кошарке, као и стипендије за студенте и ученике. У разговорима са представницима удружења из земље и окружења покушали само да пронађемо начине за повезивање крајева из којих долазимо, са посебним акцентом на сарадњу у пројектима за културу.

Производи Купуј са Космета тражени и распродати!

На сајму смо, такође, представили и наш најважнији економски пројекат – продавницу Купуј са Космета. Интересовање за домаћим производима са Косова и Метохије, као и увек, било је велико и готово свако је желео да проба понешто из наше понуде. Због тога су свих производи продати у најкраћем року, а оне којима се није посрећило да директно купе упутили смо на наш сајт.

Захвални смо организаторима на омогућеном учешћу, доброј организацији и гостопримству и радујемо се нашем поновном доласку у дивну, северну српску покрајину.

 

Оставите коментар