Догађаји

Одржана трибина на Правном факултету у Београду

На Правном факултету у Београду, 27 јуна 2023., одржана је друга хуманитарна трибина из циклуса Живот иза жице, са темом „Како је одрастати на Косову и Метохији данас“. Наша организација, у сарадњи са Студентским парламентом Правног факултета, успешно је организовала овај догађај коме је присуствовало преко сто људи.

Ипак, циљ трибине није била бројност, већ отворени разговор о животу деце и младих на Косову и Метохији како бисмо заједно долазили до решења проблема на које можемо утицати.

На трибини су говорили чланови наше организације Марија Васић, Стефан Мирковић и Јелена Цветковић. Никола Васић оснивач организације отворио је догађај, док је разговор водила Наталија Пауновић.

Током трибине прикупљено је 45.000 динара и 150 евра за реализацију пројекта „Летња школа у Братиловцу“.

С обзиром на велику заинтересованост и изразито емотивну реакцију посетилаца трибине, у наредном периоду организоваћемо сличне догађаје.

У нади да можемо пробудити јавност да говори о свакодневним, животним проблемима деце и младих на Косову и Метохији, захваљујемо се свима на подршци при организовању и радујемо се новим сусретима.

Преузмите извештај са трибине: Трибина_27.6

1 коментар

 • Sve cestitke Mariji i Nikoli Vasic, i svim ostalim clanovima Humanitarne organizacije Kosovsko Pomoravlje.
  Vas rad je izuzetan i inspirativan. I najveci dokaz da je uz pravi pristup i istrajnost moguce poboljsanje svake teske situacije, pa i ove koju Srpski narod prozivljava i opstaje na Kosovu i Metohiji.
  Iskreno se nadam da ce se omasoviti i vasa organizacija i broj donatora i volontera na terenu i na internetu. Ja licno cu vas podrzati i promovisati na svaki moguci nacin. I to zaista nije tesko jer je vas vebsajt mnogo dobro uradjen i pregledan. Veoma se uzdam da ce i ubuduce biti dopunjavan aktuelnim prilozima.
  Znam da zahtijeva puno rada ali zaista vrijedi, jer je veoma zalosno vidjeti mnoge organizacije koje su krenule dobro pa posustale, i na vebsajtu se mogu naci samo prilozi stari po nekoliko godina.

  Puno pozdrava i svako dobro u zivotu i radu.

  Jasminka Demin

Оставите коментар